Expirate

LITERA BOOKILIPIR – ediția de vară cu reduceri de pana la 70%

Litera.ro
Îți place oferta?+1
Îți place oferta?+1

Pana pe 13 iunie, Editura Litera desfășoară campania #BOOKILIPIR – EDIȚIA DE VARĂ, cu reduceri de până la 70% la titlurile perfecte pentru a fi citite în acest nou sezon estival.

Cu această ocazie, ai pregătite prețuri pornind de la 1.77 lei la cărți de ficțiune și non ficțiune, precum și titluri pentru copii.

*Transport gratuit la comenzi de peste 149 de lei.

LITERA BOOKILIPIR - ediția de vară cu reduceri de pana la 70%

Vrei să fi informat cum apar cele mai noi reduceri și promoții Litera.ro?

Abonează-te la Newsletter-ul cu Oferte Litera.ro

...ai numai de câștigat... cumpărături online mai ieftine, reduceri personalizate numai pentru TINE

șansa să câștigi un voucher de 100 de lei dacă te înscrii la newsletter.

Nu rata si alte:

Adrian C.

Adrian C.

Salut, sunt Adrian și sunt responsabil pentru adăugarea codurilor de reducere sau promoționale, voucherelor, cupoanelor și promoțiilor pe Crazy-Deals.ro. Mă declar un pasionat vânător de oferte bune și îmi place să ajut oamenii să economisească bani atunci când cumpără produsele și serviciile pe care le iubesc. Petrec ore întregi căutând pe internet pentru a găsi cele mai noi și cele mai bune oferte și apoi le adaug pe site-ul nostru, astfel încât vizitatorii noștri să poată beneficia de reduceri fantastice. Când nu sunt ocupat să adaug noi oferte pe site, îmi place să merg pe munte, să citesc și mă uit la filme. Sper că v-am făcut să zâmbiți și sper că vă pot ajuta să faceți cumpărături mai ieftine cu ajutorul ofertelor pe care le adaug pe site.

Crazy-Deals.ro
Logo