REDUCERE

Lansare de Carte: Volumele 2&3 din Biblia pentru copii, povestită de Părintele Necula pe Bookzone

Bookzone.ro
Îți place oferta?+1
Îți place oferta?+1

Descoperă oferta Bookzone pentru ultimele două volume dintr-o serie pe care copilul de altădată și-ar fi dorit-o cu siguranță, o serie care ne invită să descoperim împreună, adulți și copii, Universul Biblic: Biblia pentru copiii povestită de Părintele Necula.

Prin aceste cărți care cuprind Viața Lui Iisus de la Naștere la Înviere și Înălțare, Părintele îi invită pe cei mici să înțeleagă principalele momente din Viața Lui Hristos și semnificația profundă a unor Sărbători precum Buna Vestire, Crăciunul, Boboteaza, Paștele și Înălțarea.

Astfel, cărțile sunt un sprijin perfect pentru părinții care își doresc să le vorbească celor mici despre Minunile înfăptuite de Hristos, dar și despre Patimile și Răstignirea sa. Chiar dacă cei mici nu au cunoștințele necesare pentru a parcurge Biblia celor mari, inimile lor sunt pregătite să primească lecțiile despre iertare, iubire, generozitate, compasiune pe care aceasta le oferă omenirii.

Trebuie doar să le traducem într-un limbaj pe înțelesul lor, folosind cuvinte simple și ilustrații captivante. ”Timpul copilăriei este timpul împrietenirii de El cu inima curată, iar această carte oferă copiilor prilejul unei întâlniri atât de necesare cu Dumnezeul-Iubire.” – Părintele Constantin Necula

Oferă unui copil șansa de a descoperi Povestea care a schimbat lumea.

Nu uita! De fiecare data când cumperi online sa cauți pe Crazy-Deals.ro ce promoții sau coduri reducere BookZone sunt Active pentru a fi la zi cele mai mari reduceri si discount-uri posibile.

Vrei să fi informat cum apar cele mai noi reduceri și promoții Bookzone.ro?

Abonează-te la Newsletter-ul cu Oferte Bookzone.ro

...ai numai de câștigat... cumpărături online mai ieftine, reduceri personalizate numai pentru TINE

șansa să câștigi un voucher de 100 de lei dacă te înscrii la newsletter.

Bianca C.
Bianca C.

Salut, sunt Bianca! Ca o persoană mereu în căutare de modalități de a economisi bani, am devenit oarecum un expert în găsirea celor mai bune coduri reducere, voucher, cupoane și oferte ale celor mai populare magazine online. Indiferent dacă cumperi haine, electronice sau orice altceva, sunt aici să te ajut să obții cel mai bun raport calitate-preț. Urmărește-mă pe Crazy-Deals.ro pentru cele mai recente actualizări cu privire la cele mai bune oferte și reduceri. Împreună, putem face fiecare achiziție mai plăcută.

Crazy-Deals.ro
Logo