Cod reducere Answear -15% prod. cu preț întreg -5% prod.cu preț redus Vezi cod reducere

RECOMANDAT

Lansare de carte! În adâncul sufletului. Vindecarea prin metoda constelațiilor familiale – Hedi Hoka pe bookzone

Bookzone.ro
Îți place oferta?+4
Îți place oferta?+4

În Adâncul Sufletului de Psiholog Dr. Hedi Hoka este o călătorie transformatoare pe urmele strămoșilor noștri, o invitație de a descoperi unde destinele noastre se întrepătrund și cum putem dezlega firele încurcate ale suferinței transgeneraționale. Reconcilierea cu persoanele care ne-au provocat suferință sau cele pe care le-am rănit, la rândul nostru, este un subiect sensibil pe care autoarea îl tratează cu multă blândețe și sinceritate. Însă, ceea ce uimește cu desăvârșire la această carte este faptul că este și prima carte de constelații familiale scrisă de un autor român.

Cartea va fi disponibilă pe bookzone, începând cu 31.08.2023 și, ca parte a campaniei de lansare, persoanele care vor achiziționa cartea vor fi automat înscrise într-o tombolă pentru câștigarea unuia din cele 3 teste de genealogie MyHeritage. Deoarece subiectul constelațiilor familiale a tot crescut în popularitate în România, de la lansarea serialului Netflix „Un Alt Sine” și până acum, ne așteptăm ca acest titlu să performeze foarte bine.

Vrei să fi informat cum apar cele mai noi reduceri și promoții Bookzone.ro?

Abonează-te la Newsletter-ul cu Oferte Bookzone.ro

...ai numai de câștigat... cumpărături online mai ieftine, reduceri personalizate numai pentru TINE

șansa să câștigi un voucher de 100 de lei dacă te înscrii la newsletter.

Bianca C.
Bianca C.

Salut, sunt Bianca! Ca o persoană mereu în căutare de modalități de a economisi bani, am devenit oarecum un expert în găsirea celor mai bune coduri reducere, voucher, cupoane și oferte ale celor mai populare magazine online. Indiferent dacă cumperi haine, electronice sau orice altceva, sunt aici să te ajut să obții cel mai bun raport calitate-preț. Urmărește-mă pe Crazy-Deals.ro pentru cele mai recente actualizări cu privire la cele mai bune oferte și reduceri. Împreună, putem face fiecare achiziție mai plăcută.

Crazy-Deals.ro
Logo