REDUCERE
Expirate

Hervis Winter Sale cu preturi speciale

Hervis.ro
Îți place oferta?+68
Îți place oferta?+68

Hervis te suprinde cu vești bune! S-a dat startul reducerilor de iarnă! Rămâi activ, bucură-te de sporturile de iarnă preferate și achiziționează echipamentul potrivit pentru tine. Fie că îți dorești articole de îmbracăminte sau încălțăminte ori echipament și accesorii pentru sporturile de iarnă, la Hervis găsești tot ce ai nevoie la preturi speciale.

Iar veștile bune nu se opresc aici! De acum poți plăti online și cu cardul de credit în rate fără dobândă.

*Oferte valabile în limita stocului disponibil, în perioada 26.12.2022 – 08.01.2023, în magazinele Hervis Sports din România și online pe hervis.ro. Oferta nu se cumulează cu alte campanii active.

Vrei să fi informat cum apar cele mai noi reduceri și promoții Hervis.ro?

Abonează-te la Newsletter-ul cu Oferte Hervis.ro

...ai numai de câștigat... cumpărături online mai ieftine, reduceri personalizate numai pentru TINE

șansa să câștigi un voucher de 100 de lei dacă te înscrii la newsletter.

Adrian C.
Adrian C.

Salut, sunt Adrian și sunt responsabil pentru adăugarea codurilor de reducere sau promoționale, voucherelor, cupoanelor și promoțiilor pe Crazy-Deals.ro. Mă declar un pasionat vânător de oferte bune și îmi place să ajut oamenii să economisească bani atunci când cumpără produsele și serviciile pe care le iubesc. Petrec ore întregi căutând pe internet pentru a găsi cele mai noi și cele mai bune oferte și apoi le adaug pe site-ul nostru, astfel încât vizitatorii noștri să poată beneficia de reduceri fantastice. Când nu sunt ocupat să adaug noi oferte pe site, îmi place să merg pe munte, să citesc și mă uit la filme. Sper că v-am făcut să zâmbiți și sper că vă pot ajuta să faceți cumpărături mai ieftine cu ajutorul ofertelor pe care le adaug pe site.

Crazy-Deals.ro
Logo