Despre Noi

Cine suntem?

Din pasiunea pentru cumpărături, Crazy-Deals.ro a fost creat pentru a oferii tuturor “internauților” si iubitorilor de reduceri posibilitatea de a face cumpărături inteligente online si de a plăti preturi mai mici pentru produsele dorite.

Echipa Crazy-Deals.ro

Il puteți urmării pe Adrian C. si pe Twitter

Ce Oferim?

Crazy-Deals.ro este un site care afișează in mod gratuit, oricărui vizitator care caută modalități de a cumpăra produse la preturi mai mici prin folosirea de cupoane, coduri reducere sau vouchere si accesarea de oferte sau promoții ale celor mai importante magazine online naționale.

Echipa Crazy Deals verifica in fiecare zi ofertele magazinelor online din Romania, adaugă si actualizează zilnic pe site promoții, reduceri, coduri reducere si vouchere, pentru ca tu sa te bucuri de cele mai actuale oferte si pentru a profita de ele in timp util.

Colaboram cu companii de top din comerțul electronic, servicii si retail pentru a  va oferi cupoane, vouchere, coduri de reducere exclusive si reduceri speciale la magazinele tale preferate online.

Ce planuri de viitor avem?

Adăugam constant noi magazine online, dorind sa ajungem la peste 400 de magazinele online cu oferte verificate de către echipa noastră.

Cum ne susținem munca / Cum facem bani

Crazy-Deals.ro este o afacere. Pentru a ne plăti cheltuielile operaționale și pentru a permite echipei Crazy Deals să își câștige existența Crazy-Deals.ro folosește link-uri de afiliere.

Atunci când utilizați linkurile noastre pentru a cumpăra un produs sau un serviciu, Crazy Deals poate câștiga un comision de recomandare.

Accesarea acestor linkuri de afiliere nu vă costă nimic în plus.

Ele spun pur și simplu deținătorului magazinului online că ați venit de pe Crazy-Deals.ro. Aceste linkuri de afiliere susțin financiar Crazy Deals și ne permit să continuăm să facem ceea ce facem cel mai bine, să adăugam cele noi si bune reduceri.

Colaboram cu o varietate de programe de afiliere. Unele programe sunt cu platforme de comerț electronic / magazine online direct iar altele sunt prin intermediul unei rețele terțe (platforme de marketing afiliat, cum ar fi 2Performant, Profitshare, CJ.com ).

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Traseul Nostru:

Ianuarie 2020

– Site-ul a devenit public.
– Au fost adaugate primele oferte si reduceri de la 30 de magazine online
23 Iunie 2020

– Am ajuns la 60 de magazine cu reduceri promotii si oferte adaugate;
– Peste 300 de oferte adaugate.
1 Septembrie 2021

– Am ajuns la 115 magazine cu reduceri, promotii si coduri reduceri adaugate;
– Peste 1500 de oferte adaugate.
Februarie 2022

– am ajuns la peste 140 de magazine cu promotii adaugate;
– peste 2300 de oferte adaugate;

In anul 2021 am ajutat peste 24,000 de vizitatori sa economiseasca bani cu ajutorul ofertelor publicate. Din acestia, 7,3% au revenit pe Crazy-Deals.ro pentru a cauta alte reduceri sau coduri de reducere. ( statistici preluate din Google Analytics)
Februarie 2023

– peste 280 de magazine cu promoții si reduceri adăugate;
– peste 3000 de oferte adăugate;
– peste 70 de coduri reducere exclusive ce oferă discount-uri de pana la 10%

In 2022 am ajutat peste 50,000 de vizitatori sa economisească bani cu ajutorul ofertelor publicate, dintre care , 8,6% au revenit pe Crazy-Deals.ro pentru a căuta alte reduceri sau coduri de reducere ( statistici preluate din Google Analytics).
Februarie 2024

– Peste 600 magazine prezente pe Crazy-Deals.ro
– Peste 185 de magazine oferă coduri de reducere EXCLUSIVE comunității Crazy-Deals.ro

In 2023 peste 140.000 de vizitatori ne-au vizitat in căutarea de a economisii cu ajutorul codurilor de reducere si promoțiilor publicate. ( Sursa statistici Google Analytics).
Crazy-Deals.ro
Logo