REDUCERE
Expirate

Cod reducere Notino -15% la intregul brand MEDIBLANC

Notino.ro
Îți place oferta?+7
Îți place oferta?+7

Foloseste codul de reducere Notino si profita de reducerea de 15% la intregul brand MEDIBLANC

NU uita sa verifici zilnic promotii si codurile de reducere Notino pe Crazy-Deals.ro

Despre brandul MEDIBLANC

Îngrijire profesională în domeniul igienei dentare, formule revoluționare și rezultate excepționale – MEDIBLANC vă garantează întotdeauna senzația dinților perfect curați și o protecție fiabilă a cavități bucale.

Rețetele inovatoare ale pastelor de dinți MEDIBLANC au fost dezvoltate pentru toate tipurile de periuțe de dinți și toate categoriile de vârstă. Nu conțin peroxid sau fluor, iar spumarea și abraziunea sunt reduse. Excepțional este procentul ridicat de hidroxiapatită, un mineral 100 % natural, care alcătuiește 97 % din smalțul dentar și până la 70 % din dentină. Încorporarea sa în pasta de dinți accelerează semnificativ remineralizarea naturală a dinților și, spre deosebire de fluor, vindecă și fisurile mai adânci, până la dentină. Înglobează proteinele bacteriilor din placa dentară, facilitând eliberarea acesteia de pe smalț.

Utilizarea corectă și regulată a pastelor de dinți MEDIBLANC ajută la reducerea sensibilității dentare și la o albire maximă a smalțului. Oferiți-vă senzația unor dinți perfect curați, în fiecare zi.

Informatiile despre brand-ul MEDIBLANC au fost preluate de pe Notino

Vrei să fi informat cum apar cele mai noi reduceri și promoții Notino.ro?

Abonează-te la Newsletter-ul cu Oferte Notino.ro

...ai numai de câștigat... cumpărături online mai ieftine, reduceri personalizate numai pentru TINE

șansa să câștigi un voucher de 100 de lei dacă te înscrii la newsletter.

Adrian C.

Adrian C.

Salut, sunt Adrian și sunt responsabil pentru adăugarea codurilor de reducere sau promoționale, voucherelor, cupoanelor și promoțiilor pe Crazy-Deals.ro. Mă declar un pasionat vânător de oferte bune și îmi place să ajut oamenii să economisească bani atunci când cumpără produsele și serviciile pe care le iubesc. Petrec ore întregi căutând pe internet pentru a găsi cele mai noi și cele mai bune oferte și apoi le adaug pe site-ul nostru, astfel încât vizitatorii noștri să poată beneficia de reduceri fantastice. Când nu sunt ocupat să adaug noi oferte pe site, îmi place să merg pe munte, să citesc și mă uit la filme. Sper că v-am făcut să zâmbiți și sper că vă pot ajuta să faceți cumpărături mai ieftine cu ajutorul ofertelor pe care le adaug pe site.

Crazy-Deals.ro
Logo