REDUCERE
Expirate

BOOKTOBERFEST, festivalul recoltelor literare pe Litera cu Pana la 70% REDUCERE si carte CADOU

Litera.ro
Scorul Ofertei0
Scorul Ofertei0

In perioada 13-17 octombrie 2021, Editura Litera desfasoara Festivalul recoltelor literare BOOKTOBERFEST pe Litera.ro. Cu aceasta ocazie, am pregatit pentru cititorii nostri REDUCERI DE PANA LA -70% si CADOU* bestsellerul Blue Moon “Flori aurii de toamna” de Susan Meissner (oferit gratuit la comenzile peste 149 de lei).

DESPRE CARTEA CADOU: Septembrie 1911. Pe Insula Ellis din portul New York, asistenta medicală Clara Wood nu poate face față întoarcerii în Manhattan, unde bărbatul pe care îl iubea a murit în incendiul de la Triangle Shirtwaist.

Apoi, în timp ce îngrijește un imigrant febril a cărui pierdere o oglindește pe a ei, devine interesată de un nume brodat pe eșarfa pe care acesta o poartă… și se trezește prinsă într-o dilemă care o obligă să înfrunte adevărul despre presupunerile pe care le-a făcut. Ceea ce află ar putea să o distrugă – sau să o elibereze. Septembrie 2011.

În cartierul Upper West Side din Manhattan, Taryn Michaels, rămasă văduvă, s-a convins că trăiește o viață împlinită, lucrând într-un fermecător magazin de țesături și crescându-și singură fiica. Apoi, o fotografie pierdută de mult apare într-o revistă națională, iar ea este forțată să retrăiască ziua îngrozitoare în care soțul ei a murit în atacul de la World Trade Center… în aceeași zi în care un străin i-a întins mâna și a salvat-o.

Dar o reîntâlnire întâmplătoare și o eșarfă veche de un secol ar putea să-i deschidă ochii lui Taryn asupra forțelor neștiute care acționează în viața ei. “[Meissner] creează două personaje impresionante și ușor de admirat, pe care cititorii le vor aprecia. O carte emoționantă și inspirațională.”

Kirkus Reviews

Vrei să fi informat cum apar cele mai noi reduceri și promoții Litera.ro?

Abonează-te la Newsletter-ul cu Oferte Litera.ro

...ai numai de câștigat... cumpărături online mai ieftine, reduceri personalizate numai pentru TINE

șansa să câștigi un voucher de 100 de lei dacă te înscrii la newsletter.

Nu rata si alte:

Crazy-Deals.ro
Logo