REDUCERE
Expirate

Blue Monday | Cod voucher Hervis 16%

Hervis.ro
Îți place oferta?+1
Îți place oferta?+1

De Blue Monday la Hervis Sports beneficiezi de o EXTRA reducere de 16% la o gamă largă de produse, pentru timp liber ori pentru practicarea sporturilor preferate.

Păstrează-ți zâmbetul, alege articolele preferate de pe site, www.hervis.ro, introdu codul de voucher și bucură-te de toată energia și bucuria pe care sportul ți le oferă! 

*Ofertă valabilă online, pe hervis.ro, doar în 16.01.2023, la toate articolele cu excepția produselor din categoria ,,Ceasuri sport & navigație” și a produselor din catalogul național “Reducerile continuă”, în limita stocului disponibil. Reducerea se acordă prin codul de voucher. 

Vrei să fi informat cum apar cele mai noi reduceri și promoții Hervis.ro?

Abonează-te la Newsletter-ul cu Oferte Hervis.ro

...ai numai de câștigat... cumpărături online mai ieftine, reduceri personalizate numai pentru TINE

șansa să câștigi un voucher de 100 de lei dacă te înscrii la newsletter.

Adrian C.
Adrian C.

Salut, sunt Adrian și sunt responsabil pentru adăugarea codurilor de reducere sau promoționale, voucherelor, cupoanelor și promoțiilor pe Crazy-Deals.ro. Mă declar un pasionat vânător de oferte bune și îmi place să ajut oamenii să economisească bani atunci când cumpără produsele și serviciile pe care le iubesc. Petrec ore întregi căutând pe internet pentru a găsi cele mai noi și cele mai bune oferte și apoi le adaug pe site-ul nostru, astfel încât vizitatorii noștri să poată beneficia de reduceri fantastice. Când nu sunt ocupat să adaug noi oferte pe site, îmi place să merg pe munte, să citesc și mă uit la filme. Sper că v-am făcut să zâmbiți și sper că vă pot ajuta să faceți cumpărături mai ieftine cu ajutorul ofertelor pe care le adaug pe site.

Crazy-Deals.ro
Logo