Cod reducere ANSWEAR - 20% la colecțiile noi in aplicație Vezi cod reducere

Beneficiile Genius pe Fashion Days, cum devii client Genius și cum folosești codul Genius

FashionDays.ro este unul dintre cele mai populare site-uri de shopping online din Romania, unde poti gasi o varietate de produse de moda pentru femei, bărbați si copii. Pe lângă ofertele si reducerile disponibile pentru toata lumea, site-ul oferă si o serie de beneficii exclusive pentru clienții eMAG Genius.

Beneficiile Genius pe Fashion Days

Clientii Genius au acces la o serie de beneficii care le fac cumpărăturile mai convenabile si mai eficiente. Iată o lista cu câteva dintre acestea:

  • Reduceri suplimentare: Clienții Genius au acces la reduceri suplimentare la produsele din categoria reduceri sau cele din categoriile standard.
  • Livrare gratuita: Clienții Genius pot beneficia de livrare gratuita la easybox (pentru comenzi de minim 30 lei), sau prin curier (pentru comenzi de peste 100 lei) pentru comenzile lor.
  • Livrare a doua zi: Pentru comenzile cu produse Genius livrate prin curier sau la easybox, plasate până seara târziu;
  • Livrare în aceeași zi, în București: Pentru comenzile cu produse Genius plasate până la ora 9:30, livrate la easybox
  • Retur gratuit: Clienții Genius au 60 de zile la dispoziție pentru a returna gratuit orice produs;
  • Acces la oferte exclusive: Clienții Genius au acces la oferte si reduceri exclusive, care nu sunt disponibile pentru publicul general.
  • Prioritate in customer service: Clienții Genius au prioritate in serviciul de asistenta clienți si pot beneficia de soluții personalizate pentru problemele lor.
  • Posibilitatea de a primi recomandări personalizate: Clienții Genius pot primi recomandări personalizate de produse, bazate pe istoricul lor de cumpărături si preferințe.

In concluzie, membrii Genius de pe FashionDays.ro au acces la o serie de beneficii exclusive care le fac cumpărăturile mai convenabile si mai eficiente. Acestea includ reduceri suplimentare, livrare gratuita, schimb gratuit, returnare gratuita, acces la oferte exclusive, evenimente exclusive, prioritate in customer service si posibilitatea de a primi recomandări personalizate.

Cum devii client Genius

Cum devii client Genius

Timp Necesar: 15 minutes

Primul pas este sa te loghezi in contul tau Fashion Days

logheaza-te in contul tau pe fashion days

Mergi pe FashionDays.ro si sa te loghezi in contul tău. In cazul in care nu ai cont trebuie sa iți creezi unul.

Accesează secțiunea GENIUS din contul tău Fashion Days

sectiune Genius - fashion days

Odată accesat contul tău Fashion Days in partea dreapta, trebuie accesata secțiunea GENIUS

Asociaza contul eMAG

Asociaza cont emag

Daca ai deja un cont eMAG, asociază-l cu contul tău Fashion Days, in caz contrat va trebui sa iți creezi un cont nou pe eMAG
Dacă iți creezi un cont nou pe eMAG , va trebuie sa introduci o adresa de email valida, numele tău , si o parola (de 2 ori).

Autorizare cont eMAG

autorizare cont eMAG

Autorizează ca Fashion Days sa primească informații cu numele tău, email , număr de telefon si detalii despre abonamentul tău eMAG Genius

Cumpara Genius

cumpara geniu

După autorizare , vei redirecționat înapoi in contul tău Fashion Days unde va trebui sa apeși pe butonul Cumpara Genius, din contul tau eMAG, pentru a te putea bucura de toate beneficiile Genius pe Fashion Days.

După clic pe butonul ” Cumpara Genius” vei fi redirecționat pe eMAg , unde vei putea încerca gratuit timp de 30 zile serviciul GENIUS.

Activează Genius

Activare Genius

Indiferent de opțiunea aleasa (Abonament Lunar sau Abonament anual), după ce alegi opțiunea preferata, ești îndrumat in a iți activa un card de plata pentru a putea beneficia perioada de 30 de zile de încercare.

In acest pas nu se va efectua nici o plata de pe card, doar se va face autorizarea plații pentru abonamentul ales după perioada de 30 de zile de încercare.

Odată activat cardul de plata , il vei putea selecta si Perioada de încercare a abonamentului Genius se va activa. Vei putea vedea din contul eMAG , perioada la care acesta expira si ce opțiune de reînnoire este selectată.

Bucura-te de beneficiile Genius

Bucura-te de beneficiile Genius

Odată activat Geniul in contul eMAG, trebuie sa revii in contul tau Fashion Days si sa reîncarci pagina contului tău sau sa te autentifici in cont si vei putea observa ca poți începe cumpărăturile pe Fashion Days pentru a te bucura de beneficiile GENIUS.

Cum folosesc codul Genius pe Fashion Days

Accesează ofertele Genius Deals

Alege din zeci de mii de produse pe Fashion Days si adaugă in cos articolele preferate.

Vezi coșul de cumpărături si adaugă codul GENIUS

cos cumparaturi Fashion Days - innainte de adaugare voucher

Adaugă codul GENIUS in câmpul Ai un cod de cupon? si apasă butonul Trimite

cos cumparaturi Fashion Days - dupa adaugare voucher

Felicitari, te-ai bucurat de beneficiile de a fi client Genius pe Fashion Days. Ai folosit un cod genius fashion days!

Nu uita! De fiecare data când cumperi online sa cauți pe Crazy-Deals.ro ce promoții sau coduri reducere Fashion Days sunt Active pentru a fi la zi cele mai mari reduceri si discount-uri posibile.

Vrei să fi informat cum apar cele mai noi reduceri și promoții ?

Abonează-te la Newsletter-ul cu Oferte

...ai numai de câștigat... cumpărături online mai ieftine, reduceri personalizate numai pentru TINE

șansa să câștigi un voucher de 100 de lei dacă te înscrii la newsletter.

Adrian C.
Adrian C.

Salut, sunt Adrian și sunt responsabil pentru adăugarea codurilor de reducere sau promoționale, voucherelor, cupoanelor și promoțiilor pe Crazy-Deals.ro. Mă declar un pasionat vânător de oferte bune și îmi place să ajut oamenii să economisească bani atunci când cumpără produsele și serviciile pe care le iubesc. Petrec ore întregi căutând pe internet pentru a găsi cele mai noi și cele mai bune oferte și apoi le adaug pe site-ul nostru, astfel încât vizitatorii noștri să poată beneficia de reduceri fantastice. Când nu sunt ocupat să adaug noi oferte pe site, îmi place să merg pe munte, să citesc și mă uit la filme. Sper că v-am făcut să zâmbiți și sper că vă pot ajuta să faceți cumpărături mai ieftine cu ajutorul ofertelor pe care le adaug pe site.

Crazy-Deals.ro
Logo