EXCLUSIV Cod voucher Carturesti 10% la articole cu preț întreg Vezi Voucher

Expirate

BIOGRAFII CARE INSPIRĂ – O Selectie de Titluri cu Pana La -30% Reducere pe Carturesti

Carturesti.ro
Îți place oferta?0

La sfârşitul acestei veri cel puţin inedite Carturesti te invită la o serie de lecturi care sunt în acelaşi timp uşi deschise către vieţi spectaculoase, vesele sau triste, în ton cu vremurile sau în ciuda lor.

O selecţie de memorii şi biografii de inspiraţie largă, pentru toate tipurile de sensibilităţi, cu până la 30% reducere pe Carturesti: de la Gandhi la Bob Dylan, cu opriri prin vieţile Arethei Franklin, Malalei Yousafzai sau C.G. Jung.

Nu aveau cum să lipsească celebrul Jurnal al lui Sebastian, excelentele Memorii ale unei fete greu de mulţumit sau viaţa şi scrisul enigmaticei Elena Ferrante. Poate fi un moment bun să parcurgeţi atlfel de trasee, să respiraţi alt aer, din alte vieţi.

Promoţie valabilă exclusiv pe carturesti.ro, în limita stocului disponibil, în perioada 27 august – 5 septembrie.

Vrei să fi informat cum apar cele mai noi reduceri și promoții Carturesti.ro?

Abonează-te la Newsletter-ul cu Oferte Carturesti.ro

...ai numai de câștigat... cumpărături online mai ieftine, reduceri personalizate numai pentru TINE

șansa să câștigi un voucher de 100 de lei dacă te înscrii la newsletter.

Nu rata si alte:

Adrian C.

Adrian C.

Salut, sunt Adrian și sunt responsabil pentru adăugarea codurilor de reducere sau promoționale, voucherelor, cupoanelor și promoțiilor pe Crazy-Deals.ro. Mă declar un pasionat vânător de oferte bune și îmi place să ajut oamenii să economisească bani atunci când cumpără produsele și serviciile pe care le iubesc. Petrec ore întregi căutând pe internet pentru a găsi cele mai noi și cele mai bune oferte și apoi le adaug pe site-ul nostru, astfel încât vizitatorii noștri să poată beneficia de reduceri fantastice. Când nu sunt ocupat să adaug noi oferte pe site, îmi place să merg pe munte, să citesc și mă uit la filme. Sper că v-am făcut să zâmbiți și sper că vă pot ajuta să faceți cumpărături mai ieftine cu ajutorul ofertelor pe care le adaug pe site.

Crazy-Deals.ro
Logo