Expirate

30% Reducere la Peruci – „Pentru Ca Ne Pasa”

Belher.ro
Îți place oferta?+2
Îți place oferta?+2

Belhair deruleaza campania „‘Pentru ca ne pasa” in perioada 04-29 Februarie in care ai parte de 30% reducere la gama de peruci in baza termenilor si conditilor impus de firma.

Belher mereu a sustinut si a ajutat mentinerea frumusetii, indiferent de varsta, gen sau cultura. Exista totuși si momente nefericite, in care femeile considera ca frumusețea lor dispare, o data cu aparitia unor afectiuni oncologice.

Ne dorim sa redam puterea si increderea de sine acestor femei, in aceste momente greu de depasit, prin Campania “Hope Belher” ce ofera sansa de a avea o peruca de calitate la un preț special.

Cum poti cumpara cu reducere de 30% peruci?

Pentru a putea beneficia de acest preț special, accesul la discount-ul nostru se face pe baza completarii formularului (link aici) si incarcarea unui document medical justificator.

Dupa inscrierea in campania BElher, veti fi contactata de un consultant Belher pentru plasarea comenzii dumneavoastra si pentru a va raspunde la eventualele neclarități.

Pentru ca ne pasa

Vrei să fi informat cum apar cele mai noi reduceri și promoții Belher.ro?

Abonează-te la Newsletter-ul cu Oferte Belher.ro

...ai numai de câștigat... cumpărături online mai ieftine, reduceri personalizate numai pentru TINE

șansa să câștigi un voucher de 100 de lei dacă te înscrii la newsletter.

Adrian C.
Adrian C.

Salut, sunt Adrian și sunt responsabil pentru adăugarea codurilor de reducere sau promoționale, voucherelor, cupoanelor și promoțiilor pe Crazy-Deals.ro. Mă declar un pasionat vânător de oferte bune și îmi place să ajut oamenii să economisească bani atunci când cumpără produsele și serviciile pe care le iubesc. Petrec ore întregi căutând pe internet pentru a găsi cele mai noi și cele mai bune oferte și apoi le adaug pe site-ul nostru, astfel încât vizitatorii noștri să poată beneficia de reduceri fantastice. Când nu sunt ocupat să adaug noi oferte pe site, îmi place să merg pe munte, să citesc și mă uit la filme. Sper că v-am făcut să zâmbiți și sper că vă pot ajuta să faceți cumpărături mai ieftine cu ajutorul ofertelor pe care le adaug pe site.

Crazy-Deals.ro
Logo