Expirate

30% Reducere la Peruci – „Pentru Ca Ne Pasa”

Belher.ro
Scorul Ofertei+2
Scorul Ofertei+2

Belhair deruleaza campania „‘Pentru ca ne pasa” in perioada 04-29 Februarie in care ai parte de 30% reducere la gama de peruci in baza termenilor si conditilor impus de firma.

Belher mereu a sustinut si a ajutat mentinerea frumusetii, indiferent de varsta, gen sau cultura. Exista totuși si momente nefericite, in care femeile considera ca frumusețea lor dispare, o data cu aparitia unor afectiuni oncologice.

Ne dorim sa redam puterea si increderea de sine acestor femei, in aceste momente greu de depasit, prin Campania “Hope Belher” ce ofera sansa de a avea o peruca de calitate la un preț special.

Cum poti cumpara cu reducere de 30% peruci?

Pentru a putea beneficia de acest preț special, accesul la discount-ul nostru se face pe baza completarii formularului (link aici) si incarcarea unui document medical justificator.

Dupa inscrierea in campania BElher, veti fi contactata de un consultant Belher pentru plasarea comenzii dumneavoastra si pentru a va raspunde la eventualele neclarități.

Pentru ca ne pasa

Vrei să fi informat cum apar cele mai noi reduceri și promoții Belher.ro?

Abonează-te la Newsletter-ul cu Oferte Belher.ro

...ai numai de câștigat... cumpărături online mai ieftine, reduceri personalizate numai pentru TINE

șansa să câștigi un voucher de 100 de lei dacă te înscrii la newsletter.

Vom fi fericiti sa va auzim parerile

Lasa un comentariu

Crazy-Deals.ro
Logo
Did You Smile Today?

Cât de norocos sau norocoasă te simți astăzi?

Completează adresa ta de e-mail la care vei primi premiul și cu care te vei abona la noutățile și ofertele din newsletter-ul Crazy Deals.
Încearcă-ți Norocul!
Sunt de acord cu Politica de Confidentialiate
Never
Remind later
No thanks