REDUCERE
Expirate

2+1 manga, comics & memorabilia pe Carturesti

Carturesti.ro
Îți place oferta?+1
Îți place oferta?+1

Comic Con nu dispare, Comic Con se transformă! Și nu oriunde sau oricum, ci pe Carturesti și în librării. Dacă nu ai ajuns anul ăsta la East European Comic Con sau dacă ai ajuns, dar ai rămas încă cu gândul acolo, veștile sunt bune. Există viață și după festival. Ba mai mult, intra în jocul 2+1: cumperi trei produse, dar plătești doar două, cel cu prețul cel mai mic e din partea Carturesti. Ai 2+1 la o ofertă generoasă de titluri manga și comics în limba engleză și română, iar în perioada 23 mai – 5 iunie poți să îți completezi colecția de all things geek cu multe dintre bunătățile care ți-au făcut cu ochiul.

Nu uita sa profiți si de codul de reducere acordat in EXCLUSIVITATE comunității Crazy Deals. Vizitează pagina magazinului carturesti pe Crazy-Deals.ro si vezi codul de reducere.

Vrei să fi informat cum apar cele mai noi reduceri și promoții Carturesti.ro?

Abonează-te la Newsletter-ul cu Oferte Carturesti.ro

...ai numai de câștigat... cumpărături online mai ieftine, reduceri personalizate numai pentru TINE

șansa să câștigi un voucher de 100 de lei dacă te înscrii la newsletter.

Bianca C.
Bianca C.

Salut, sunt Bianca! Ca o persoană mereu în căutare de modalități de a economisi bani, am devenit oarecum un expert în găsirea celor mai bune coduri reducere, voucher, cupoane și oferte ale celor mai populare magazine online. Indiferent dacă cumperi haine, electronice sau orice altceva, sunt aici să te ajut să obții cel mai bun raport calitate-preț. Urmărește-mă pe Crazy-Deals.ro pentru cele mai recente actualizări cu privire la cele mai bune oferte și reduceri. Împreună, putem face fiecare achiziție mai plăcută.

Crazy-Deals.ro
Logo